Rüya Taner, Eskişehirlileri Büyüledi
Eskişehir (İGFA) – Rüya Taner, Eskişehir’de gerçekleşen bir resitalde Francis Poulenc, Mikhail Glınka, Mily Balakırev, Alexander Borodin, Fazıl Say, Sergei Lyapunov gibi birçok önemli bestecinin eserlerini seslendirirken, kendi düzenlediği anonim eserlere de yer verdi.
Ünlü besteci Kamran İnce tarafından sanatçıya özel olarak bestelenen ve Kıbrıs Adası’ndaki iki farklı toplumu anlatan “Kapılar” adlı eser, uzun süre alkışlandı. Rüya Taner’in duygusal anlar yaşatan derin performansı ve sesi, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.
Muhteşem konserde Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, KKTC Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Atilay Dalgıç da yer aldı. Plaket takdiminin ardından unutulmaz gece sona erdi.
Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Merkezi’nde 25 Şubat 2025 tarihinde saat 20.00’de gerçekleşecek olan “Ege Ön Altılısı” caz konseri için perdelerin tekrar açılması heyecanla bekleniyor.
More Stories
Sivas’ta bir garip olay! Ramazan topu elinde patladı
Colani, Lazkiye’de yaşananları soruşturma komitesi kurulduğunu duyurdu
Hatay’da binanın yıkımı ortalığı karıştırdı