Gaziosmanpaşa’da trafik kazası: Bir kişi hayatını kaybetti  

Gaziosmanpaşa’da Otobüs Kazası: Yaya Hayatını Kaybetti

Gaziosmanpaşa’da 21 Ocak günü meydana gelen üzücü bir olayda, 65 yaşındaki Nergül Taşgöz, yaya geçidini kullanarak karşıya geçerken İETT otobüsü tarafından çarpıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Taşgöz, ne yazık ki hayatını kaybetti. Kaza anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi’nde gerçekleşen olayda, yaya geçidini kullanan Taşgöz’e Edirnekapı-Gaziosmanpaşa seferini yapan 50A numaralı İETT otobüsü çarptı. Olayın ardından polis ve acil sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Kazanın etkisiyle yola savrulan kadın, hemen ambulansla hastaneye götürüldü. Ancak tüm müdahalelere rağmen Nergül Taşgöz hayatını kaybetti. Çevredekilerin tepkisine neden olan otobüs şoförü Vefadin K. ise polis tarafından gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı.

Olay anı, bölgedeki bir iş yerindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve görüntülerde İETT otobüsünün yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan kadına çarpması ve kadının yola savrulma anı yer alıyor.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘beka meselesi’ diyerek açıkladı: Hedefimiz 2053’te net sıfır emisyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2024 Yılı Yenilenebilir Enerji Yatırımları Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, “Enerji arz güvenliğinin sağlanması hemen her devlet için bir beka meselesi haline dönüşmüştür” açıklamasında bulundu. ‘Türkiye enerjide büyük bir sıçrama yaptı’ diyen Erdoğan, “Hedefimiz 2053’te net sıfır emisyon” ifadelerini kullandı.

İBB soruşturmasında Murat Gülibrahimoğlu’nun mal varlığına el konuldu

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında firari şüpheli konumunda yer alan Murat Gülibrahimoğlu’nun mal varlığına el konuldu.

Hindistan Pakistan savaşını 6 yıl önce satır satır yazmışlar: ‘Nükleer kış Türkiye’yi doğrudan etkiler’

Güney Asya’da gerilim, küresel bir felaketin kıyısına dayandı. Hindistan ile Pakistan arasında haftalardır tırmanan çatışmalar, sınır ötesi füze saldırılarıyla sıcak savaşa dönüştü. Dünya nefesini tutarken, en büyük korku ise nükleer silahların devreye girmesi. İki ülkenin toplamda 300’e yakın nükleer başlığa sahip olduğu bilinirken, olası bir nükleer saldırı sadece bölgeyi değil, iklimi, tarımı ve güvenliğiyle Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyebilir.

İsrail ordusunun Lübnan’da İHA’yla hedef aldığı araçta bir kişi öldü

İsrail ordusunun, Lübnan’ın güneyinde bir hafif ticari araca düzenlediği hava saldırısında bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Asırlık mirası yediler

Atatürk’ün 1937’de halkına bağışladığı dev çiftlik, AKP iktidarında ranta kurban gitti. 55 bin 538 dekarlık alan, yıllar içinde 22 bin 428 dekar küçüldü.

İtalya’da gösteri uçuşunda kaza! 3 uçak çarpıştı

Gösteri sırasında yaşanan çarpışmanın ardından tüm uçaklar acil iniş yapmak zorunda kaldı. İniş sırasında uçaklardan biri pistten çıktı. Olay yerine hızla intikal eden acil durum ekipleri, kazaya müdahale etti. PİLOTLARDAN BİRİ HASTANEYE KALDIRILDI …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir