İddia: Muharrem İnce, CHP’ye katılacak

Enver Aysever: Muharrem İnce’nin CHP’ye Katılacağı İddiası

Gazeteci Enver Aysever, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağı iddiasında bulundu. Aysever, İnce’nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve partinin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirtti.

Aysever, İnce’nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve “Özgür Özel’le yapılan konuşmada Muharrem İnce’ye bir davet geliyor ve Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılacağını söylüyor” dedi.

Enver Aysever, programda şunları anlattı:

“Memleket Partisi’nin yeniden seçimde olma hakkı kazanması için bir süreç devam ederken Muharrem İnce, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşüyor. Sebep şu; Muharrem İnce bir müzakere sürecine giriyor ve Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullarda çatı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeniden önemli olduğunu, her ne kadar bu koşullarda muhalefet şerhi düşmesi gerekirse de diyalog kanallarının açık olması gerektiğini düşünüyor.

Nihayetinde Özgür Özel’le yapılan konuşmada Muharrem İnce’ye bir davet geliyor ve Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılacağını söylüyor.

Katılım tören şeklinde mi olur, bu salı mı olur öteki salı günü mü olur, özel bir toplantı mı yapılır bilmiyorum. Ama bir hafta, 10 gün içerisinde Muharrem İnce’nin siyasi denklemi Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde yeniden değiştirebilecek bir hamle yapacağını söyleyelim. Cumhuriyet Halk Partili olacak.”


“Marmara Denizi’ni kurtarmak için 1 milyar dolar gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk anlatıyor

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – 78 kişinin öldüğü Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül’ün ifadesi ortaya çıktı; tüm suçu personel ve danışmanlarda buldu!

TIKLAYIN – “İşkence” ve “kaçırma”dan şikâyet edilmişti: MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Ünlü’nün 14 yıla kadar hapsi isteniyor!

TIKLAYIN – CIA: Covid-19 muhtemelen bir laboratuvar sızıntısından kaynaklandı

TIKLAYIN – Spor yazarları, Galatasaray – Konyaspor karşılaşmasını değerlendirdi: Halil Umut Meler, Galatasaray’ın futbol oynamayı unuttuğu gibi hakemliği de unutmuş!

Related Posts

Erdoğan video mesajla katıldı… Srebrenitsa’da katliamın 30’uncu yılı anıldı

BOSNA Hersek’in doğusundaki Srebrenitsa’da 1995’te Sırp birliklerince yapılan ve 8 binden fazla Boşnak sivilin acımasızca katledildiği soykırımın 30’uncu yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Yapay zekayla yazılan çocuk kitabı tepki çekti: ‘Sektörü doğrudan hedef alıyor’

İsviçre’de yapay zekanın yazıp resimlediği ‘Canavar Prenses’ adlı çocuk kitabı, kitap sektörü ve çocuk doktorlarının tepkisini çekti. Yazarlar ve yayıncılar, kampanyanın yaratıcı emeği değersizleştirdiğini ve sektörü tehdit ettiğini savunurken, doktorlar kitabın çocukların hayal gücünü olumsuz etkileyebileceğini belirtti.

Erdoğan’dan Ayasofya açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “5 yıl önce bugün zincirlerini kırıp Ezan-ı Muhammedilerle yeniden buluşturduğumuz Ayasofya, umarım ebediyen özgür kalır” dedi.

Türkiye sınırında panik anları: Mayınlar patlamaya başladı

Batı Trakya’da Yunanistan ile Türkiye sınırını oluşturan Meriç nehri bölgesinde çıkan yangın mayın patlamalarına neden oldu, paklama sesleri sınırın iki yanındaki köylerde panik yaşanmasına neden oldu.

Bakan Ersoy duyurdu: Turizm başkenti Ankara oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ankara’nın 2026 yılı için ‘Türk Dünyası Turizm Başkenti’ seçildiğini duyurdu. Bakan Ersoy, bu kararın Türk Devletleri Teşkilatı Turizm Bakanları 10. Toplantısı’nda alındığını belirtti.

Evini kaçak tarihi eser ve silah deposu haline getirmiş

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi’nde yaşayan T.Ö. isimli şahsın evine, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.