Zonguldak’ta Hamsi Fiyatları Düştü, Vatandaşlar Sevindi!
Zonguldak’ta kar yağışı ile birlikte hamsi fiyatlarının 200 liraya kadar yükseldiği görülmüştü. Ancak kar yağışının durmasının ardından yerli hamsi tezgahlardaki yerini aldı ve fiyatı 150 liraya geriledi. Bu durumu fark eden vatandaşlar, tezgahlara akın etti.
Balıkçı Oktay Ertürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hamsi fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşandı. Şu anda hamsiyi 150 liraya alabilirsiniz. Ancak fiyatlar hızla değişebilir, belki 1-2 gün içinde tekrar yükselebilir. Karlı ve fırtınalı havalarda bile elimizden geldiğince vatandaşımızı balıksız bırakmamaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
Zonguldaklıların sevinçli olduğu hamsi fiyatları, vatandaşların da ilgisini çekmeye devam ediyor. Fırsatı kaçırmamak adına hamsiyi şimdiden almanın avantajlı olabileceği belirtiliyor.
Etiketler: Zonguldak, hamsi fiyatları, yerli hamsi, balık, kar yağışı
More Stories
İmamoğlu’ndan soykırımcıya destek: İsrail’e ne olur gelin diye yalvardı
Kars’ta Ekmeğe Ramazan Zammı
Araç Kiralama Paneli Antalya’da Düzenlendi