Uyuşturucu Taciri Tutuklandı

Gaziantep’te 9 ayrı suç kaydı olan ve 20 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan uyuşturucu taciri, jandarma operasyonuyla yakalandı. Şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Çalışmalar neticesinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçu başta olmak üzere 9 ayrı suç kaydı olan ve hakkında 20 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Y. isimli şahıs, Şahinbey ilçesinde saklandığı adrese yapılan operasyonla yakalandı.

Şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. – GAZİANTEP

Related Posts

Özgür Özel’in duyurduğu anketin detayları belli oldu

Özgür Özel, Trabzon mitinginde açıkladığı temmuz anketine göre AKP’nin yüzde 30’un altına düştüğünü, CHP’nin ise kararsızlar dağıtıldığında yüzde 40,6 oy oranıyla birinci parti olduğunu duyurdu.

Özgür Özel, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’da konuşuyor

Özgür Özel, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’da konuşuyor

Eskişehir’de Arama Kurtarma Sertifika Töreni

Eskişehir’de 1044 kişiye arama kurtarma sertifikası verildi, afetlere hazırlığın önemi vurgulandı.

Brezilya’dan ABD’ye Bolsonaro yanıtı: ‘Keyfi ve tamamen asılsız’

Brezilya Cumhurbaşkanı Luiz Inacio Lula da Silva, eski Brezilya cumhurbaşkanı Bolsonaro’ya açılan davada vazife alan yargı mensuplarının vizelerinin ABD yönetimi tarafından iptal edilmesini “keyfi ve tamamen asılsız” olarak niteledi.

Siyasi parti liderlerinden Altan Öymen için taziye mesajları

93 yaşında hayatını kaybeden eski CHP Genel Başkanı, yazarımız Altan Öymen için siyasi parti liderlerinden taziye mesajları geldi.

Dervişoğlu: Türkiye’nin Birliğine İhtiyacı Var

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, birliğin önemine vurgu yaparak Cumhuriyet’e sahip çıkacaklarını belirtti.