Ümraniye’de Kaza: Bariyerlere Saplanan Araçta İki Yaralı

Ümraniye’de Bariyerlere Saplanan Araçta 2 Kişi Yaralandı

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan araç bariyerlere saplandı ve içindeki 2 kişi yaralandı.

Kazanın, Üsküdar-Altunizade Bağlantı Yolu Yamanevler Mahallesi mevkisinde gerçekleştiği öğrenildi. 34 HYV 960 plakalı hafif ticari aracı kullanan sürücü A.C’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç, Küçüksu Kavşağı kenarındaki bariyerlere çarptı.

Bariyerin aracın ön kısmından girdiği ve arka kapısından çıktığı kazada sürücü A.C. ile yanında bulunan bir kişi yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevkedildi.

Araç, bariyere saplanmasının ardından uzun uğraşlar sonucu iş makinesi yardımıyla kurtarıldı. Kaza nedeniyle bölgede bir süre trafik yoğunluğu yaşandığı belirtildi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Selami Küçükoğlu – Güncel

Related Posts

Türkiye Afganistan mı oluyor?

Sağlık yasası içerisinde komisyonda büyük tartışmalar olmasına rağmen, tıbbi kenevire izin veren yasa CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala ve Dr. Aylin Yaman’ın sert konuşmalarına rağmen Meclis’ten geçti. Uzmanlar madde bağımlılığına dair endişelerini paylaştı.

Kavurucu sıcaklarda buzla serinlemek isteyenler dikkat: Yarar sağlayalım derken zarar verebilirsiniz

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde yüksek sıcaklıklara karşı uyarırken uzmanlar sıcak çarpmaları ve özellikle sıcaklarda çalışanlar olmak üzere vatandaşların serinlemek için buz kullanmasıyla ilgili bilgi verdi.

Türkiye’de 13 milyon kişi aynı derdi taşıyor: Şimdi de iyileşmek için kola içip, patates yiyorlar

Türkiye’de yaklaşık 13 milyon kişinin mücadele ettiği bu nörolojik sorun, iş gücü kaybından sosyal izolasyona kadar pek çok olumsuz sonucu beraberinde getiriyor. Uzun süredir kesin bir tedavisi bulunamayan migrene karşı insanlar çareyi bazen ilaçlarda, bazen ise TikTok’ta gördükleri sıra dışı önerilerde arıyor.

Uzmanından kritik uyarı: Lensle yüzmeyin

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hidayet Erdöl, kontakt lensle denize veya havuza girmenin göz sağlığı açısından ciddi enfeksiyon riskleri barındırdığını vurguladı.

Erken ergenlik tehlikesine dikkat! Kızlarda 10 kat fazla görülüyor

Erken ergenlik, bazı çocuklarda boy kısalığına neden olabildiği için ebeveynlerin son yıllarda en çok kaygılandıkları konuların başında geliyor. Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Dr. Aliye Sevil Sarıkaya, erken ergenliğin erken ve doğru tedaviyle yönetilebilen bir durum olduğunu belirterek, önemli açıklamalarda bulundu.

Zeytinime Dokunma!

Zeytinime Dokunma!  Zeytinlik arazilerinde sağlık ve çevre etki değerlendirilmesi, ekolojik denge gözetmeksizin maden aranmasını sağlayacak torba kanun teklifi meclise sunuldu.