Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Kapaklı’da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi ve 2 kişi tutuklandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, Kapaklı ilçesinde Y.A., S.Ç., A.E. ve A.B.B. isimli şahısların ikamet ve araçlarında arama yaparak başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramada 1 kg 363 gram skunk, 153 gram kokain, 81 adet sentetik ecza, 1 adet ruhsatsız tabanca, 34 adet tabanca fişeği, 3 adet av tüfeği, 5 hassas terazi ve 1 şarj aleti ile birlikte el telsizi ele geçirildi.

Operasyon sırasında gözaltına alınan A.B.B. ve A.E., emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Tekirdağ’da yaşanan son uyuşturucu ve silah operasyonları arasında dikkat çekti. Emniyet güçlerinin çalışmaları devam ediyor.

Related Posts

Trump’tan Rusya ile Ukrayna’ya çağrı

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Rusya-Ukrayna Savaşı’na ilişkin görüşmelerin sürdüğünü belirtti. ABD’nin, ideal olarak 30 günlük koşulsuz ateşkes çağrısında bulunduğunu vurgulayan Trump, kabul edilebilir bir …

Zelenskiy, Trump ile görüştü

Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, ABD Başkanı Donald Trump ile görüştüğünü bildirdi.

CHP, miting sonrası Yozgat’ı anketle ölçtü: Yozgatlıların oy tercihi nasıl değişti, İmamoğlu hakkındaki iddialara inanıyorlar mı?

Cumhur İttifakı’nın oyları eriyor, CHP yüzde 30’u buluyor. Yozgatlılar İmamoğlu hakkındaki suçlamalara ikna olmadı, yarısı erken seçim istiyor”

Rusya Devlet Başkanı Putin, yeni seçilen Papa 14. Leo’yu tebrik etti

Rusya Devlet Başkanı Putin, yeni seçilen Papa 14. Leo’yu tebrik etti

CHP’li isimden Sırrı Süreyya Önder açıklaması: Sürece zarar vermemek için şikayetçi olmadı

CHP Grup Başkan Vekili Murat Emir, Sırrı Süreyya Önder’e yönelik suikast iddialarına ilişkin “Önder, bana da şahsi bir görüşmemizde aracın tekerine bir aparat konulduğunu hatta resimlerini göstererek ve bunu kendisine dönük bir suikast girişimi olarak değerlendirdiğini ama bununla ilgili olarak şikayetçi olmayacağını çünkü sürece bir zarar vermek istemediğini söylemişti” dedi.

Bakan resmen açıkladı: Suriye’ye 2 milyar metreküp doğalgaz götürülecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye’den Suriye’ye günlük 6 milyon metreküp hacminde doğal gaz gönderileceğini bildirdi.