Süper beyinler Amerika yolcusu
Harvard, Yale, MİT, Princeton gibi dünyadaki en iyi 50 üniversiteye şimdiye kadar 120 öğrencisi kabul aldı. Bahçeşehir Koleji’nin bu yıl da Stanford, Cornell, Edinburgh, Manchester, Amsterdam gibi 21 üniversite, 15 öğrencisine kapıları açtı.
Zeynep Naz Avcı, Alkım Ekin Argüz, Jennet Narbay, Bengüsu Nar, Alper Tezcan, Melek Deniz Çolak, Deniz Orbay, Han Teoman Balcı, Arınç Kuloğlu, Ece Lara Kılıç, Emir Keskin, Bartu Demirci, İrem Naz Çelen, Sarper Uyanık, Beril Öztürk, en iyi üniversitelere kabul edildi.

Alkım Ekin Argüz
ABD’DEN ÇiFTE KABUL
Cornell Üniversitesi’nde bilgisayar bilimi eğitimi kazanan Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Alkım Ekin Argüz, “Çok mutluyum” dedi.

Zeynep Naz Avcı
iZMiR’DEN STANFORD’A
Stanford Üniversitesi’nde elektrik-elektronik mühendisliği ve felsefe kazanan Bahçeşehir Koleji İzmir 50. Yıl Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Zeynep Naz Avcı, “Stanford, hayalimdi” dedi.
Related Posts
-
Adana’da ücretsiz sanal akademi başladı
Yorum yapılmamış | Şub 8, 2021 -
MEB’den lise öğrencileri için Mobil Soru Bankası
Yorum yapılmamış | Şub 3, 2021 -
AÖF güz dönemi final sınavı ne zaman, online mı olacak?
Yorum yapılmamış | Oca 24, 2021 -
Son dakika… Boğaziçi öğrencilerinden Erdoğan’a cevap
Yorum yapılmamış | Şub 5, 2021