Polis memuru Fethi Sekin Manisa’da anıldı

Manisa’da Şehit Polis Memuru Fethi Sekin ve Adliye Çalışanı Musa Can Anıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İzmir Adalet Sarayı’na 5 Ocak 2017’de gerçekleştirilen patlayıcı yüklü araç saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can’ı anma töreni düzenledi. Sekin ve Can’ın 8. ölüm yıl dönümü, Alaşehir Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen törenle anıldı.

Törene, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Şube Müdürü Serap Gücüyen, Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Selçuk Yıldız, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun konuşmasında, “Bu vatanda canlarını bayrak ve vatan için feda eden kahramanlar olduğu sürece, bu topraklar asla bölünmeyecek ve bayrağımız her zaman dalgalanacak. Nefes alabiliyorsak, şehitlerimizin son nefesine borçluyuz. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Terör örgütünü bir kez daha lanetliyorum. Yaşasın bağımsız Türkiye, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” sözlerine yer verildi.

Başkan Öküzcüoğlu’nun konuşmasının ardından dua edildi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram araçlarıyla pilav ve ayran dağıtıldı.

Related Posts

Trump’tan ‘suikast’ suçlaması: Olmaması gereken hatalar yapıldı

ABD Başkanı Donald Trump, 13 Temmuz 2024’te uğradığı suikast girişimine ilişkin, “Olmaması gereken hatalar yapıldı.” dedi.

Gazze can kaybında son durum!

İsrail, Gazze Şeridi’ne yoğun saldırılarını sürdürüyor. Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 59 can kaybının kayıtlara geçtiği, 208 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Sözde yardım dağıtımları sırasında 17 …

LGS’deki şüpheler Meclis gündeminde: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e 6 soru!

MEB, dün LGS sonuçlarını açıklarken; bu yıl tam puan alan öğrenci sayısında rekor kırıldı. Sınavın zor olmasına rağmen tam puan alan öğrenci sayısının bir önceki yıla göre yüzde yüz oranında artması akıllara Cumhuriyet’in ortaya çıkardığı LGS skandallarını getirdi. İYİ Partili Turhan Çömez, soru işaretlerini Meclis gündemine taşıdı.

Erdoğan video mesajla katıldı… Srebrenitsa’da katliamın 30’uncu yılı anıldı

BOSNA Hersek’in doğusundaki Srebrenitsa’da 1995’te Sırp birliklerince yapılan ve 8 binden fazla Boşnak sivilin acımasızca katledildiği soykırımın 30’uncu yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Yapay zekayla yazılan çocuk kitabı tepki çekti: ‘Sektörü doğrudan hedef alıyor’

İsviçre’de yapay zekanın yazıp resimlediği ‘Canavar Prenses’ adlı çocuk kitabı, kitap sektörü ve çocuk doktorlarının tepkisini çekti. Yazarlar ve yayıncılar, kampanyanın yaratıcı emeği değersizleştirdiğini ve sektörü tehdit ettiğini savunurken, doktorlar kitabın çocukların hayal gücünü olumsuz etkileyebileceğini belirtti.

Erdoğan’dan Ayasofya açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “5 yıl önce bugün zincirlerini kırıp Ezan-ı Muhammedilerle yeniden buluşturduğumuz Ayasofya, umarım ebediyen özgür kalır” dedi.