Kongre turizmi Denizli’de yükselecek






Denizli Kongre Turizmi Paneli

Denizli Kongre Turizmi Paneli Büyük İlgi Gördü

Denizli, turizm potansiyelini artırmak için Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde önemli bir adıma imza attı. Kentte düzenlenen “Kongre Turizmi Paneli”, sektör temsilcileri, akademisyenler ve iş dünyasından birçok katılımcıyı bir araya getirdi. Panele Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Sekreter Bülent Bozbaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüdaverdi Otaklı, turizm sektörünün önde gelen isimleri ve birçok davetli katıldı. Panelde TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı Hasan Eker moderatörlük yaparken Turizm Danışmanı Handan Boyce, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Korkmaz ve TÜRSAB MICE İhtisas Başkanı Gürkan Akün konuşmacı olarak katıldılar.

Başkan Çavuşoğlu: “Denizli’nin kongre şehri olmasında hiçbir engel yok”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kentteki kongre ve kültür merkezlerinin kongre turizmi için uygun olduğunu vurgulayarak Denizli’nin kongre şehri olması için hiçbir engel olmadığını belirtti. Başkan Çavuşoğlu, “Denizli’nin turizmde önemli bir şehir olması hayalimiz var. Kongre turizmini geliştirmek için şehrimizdeki mevcut altyapıyı kullanarak birlikte ilerleyebiliriz. Uzman katılımcıların desteği bu yolculukta bizim için çok önemli. Turizme katkı sağlayabilecek herkesin desteğini alarak şehrin kaynaklarını onlarla paylaşacağız” dedi.


Related Posts

Özgür Özel Silivri’de Ekrem İmamoğlu ile görüştü: ‘Tek güvenceniz Özel’in rövanşist olmaması’

Silivri’de Ekrem İmamoğlu ile görüşen CHP lideri Özgür Özel, görüşme sonrası açıklamalarda bulunuyor.

Jhon Duran sakatlığı hakkında konuştu

Fenerbahçe’de siftah yapan Jhon Duran, sakatlığı hakkında bilgi verdi.

Erdoğan, Zelenski ile görüştü

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonda görüştü.

Profesör babasının cesedini bidonla çöpe atıp doğum gününü kutlamış

Mersin’deki Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’in ölümüne ilişkin soruşturmada kan donduran detaylar ortaya çıktı. Doludeniz’i öldüren oğlu babasını bidonla çöpe attıktan sonra önce kendinin doğum gününü kutlamış, ardından arkadaşının doğum gününe gitmiş.

Prof. Dr. Yakın Ertürk: Bu sadece iktidarın, siyasi partilerin ve PKK’nın değil; hepimizin meselesi

“Adalet ve demokrasiyi sağlayamayan bir sürecin barış getirme şansı yok”

Yer Kadıköy, hedef Şampiyonlar Ligi: Jose Mourinho’nun planı ise “Cehennem!”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun “Kadıköy cehennemine hoş geldiniz” ifadesinde başka bir anlam var…