Kadıköy’de iş yerinin kurşunlanması olayında yeni gelişme

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri Oto Galeriye Silahla Ateş Edilmesini Araştırıyor

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Merdivenköy Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi’ndeki oto galeriye 15 Ocak’ta saat 03.50 sıralarında silahla ateş edilmesine ilişkin çalışma başlattı.

Yapılan incelemeler sonucunda, iş yerine 2 kurşunun isabet ettiği ve araca 1 kurşunun isabet ettiği belirlendi. Ayrıca, olay yerinde 3 mermi kovanı bulundu.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, koyu renk kıyafetli bir şüphelinin olayı gerçekleştirdiğini tespit etti.

Silahla ateş eden şüpheli ve ona yardım eden kişi, izlerini kaybettirmek ve kimliklerinin belirlenmemesi amacıyla 3 araç değiştirerek olay yerinden uzaklaştı.

Ekipler, şüphelileri belirleyip Zeytinburnu’ndaki adreslerde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından M.A ve M.H tutuklanırken, R.F serbest bırakıldı.

Related Posts

İran ABD ile görüşmek için şartını açıkladı

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, ABD ile dolaylı yoldan bağlantıda olduklarını ve İsrail’in saldırıları sonrasında durdurulan nükleer müzakerelerin devamı için Washington’un diplomasiye bağlı olduğunu göstermesi gerektiğini söyledi …

İsrailli üst düzey yetkili: Hamas kabul ederse ateşkes önümüzdeki hafta gerçekleşebilir

İsrail medyasına göre, ismi açıklanmayan üst düzey bir yetkili, Hamas’ın son esir takası ve ateşkes anlaşması teklifine 24 saat içinde yanıt vereceğine inandıklarını belirterek, “Kabul ederlerse, ateşkes önümüzdeki hafta gerçekleşebilir” dedi.

Silah bırakma süreci başlıyor, Öcalan ne mesaj verecek?

Öcalan’ın mesajının ardından önümüzdeki hafta sonuna doğru Irak Kürdistan Bölgesel Yönetiminde bir bölgede silah bırakma sürecinin ilk adımı atılacak

Zehirli bitki alarmı: Dokununca yakıyor, güneşle kör edebiliyor!

Avrupa’nın kalbinde, Kuzey İtalya ormanlarında tehlikeli bir bitki hızla yayılıyor: Mantegazza’nın domuz otu. İlk bakışta sıradan bir yabani ot gibi görünse de, bu istilacı tür ciltte ciddi yanıklara, DNA hasarına ve hatta körlüğe yol açabiliyor.

Kulis | Erdoğan, AKP’li vekillere açıkladı: PKK’nın teslim edeceği silahlar ne olacak?

Kulis | Erdoğan, AKP’li vekillere açıkladı: PKK’nın teslim edeceği silahlar ne olacak?

Balık tutan kişiyi ‘İki saattir bir balık tutamadın’ diyerek dövüp denize attı, eşyalarını gasp etti

Samsun’un İlkadım ilçesinde Umutcan Baysal (19), sahilde balık tutan kişiyi ‘2 saattir bir balık tutamadın’ diyerek darbedip denize attıktan sonra ehliyet, banka kartı ve montunu alıp kaçtı. Aynı gün ifade işlemleri için gittiği adliyedeki pano ve tabelalara zarar veren Umutcan Baysal, yakalanıp, tutuklandı.