Honda’nın Yenilenen Motosiklet Modelleri Türkiye’de Satışa Sunuldu

Honda’nın Yenilenen Motosiklet Modelleri Türkiye’de Satışa Sunuldu

Honda‘nın son modelleri XL750 Transalp, NC750X ve X-ADV, Türkiye pazarında yeni renk seçenekleri ve teknik özelliklerle satışa sunuldu.

Firmanın açıklamasına göre, XL750 Transalp modeli çift LED projektörlü farlara sahip yeni ön yüzü ve geliştirilmiş Durabio(TM) ön camıyla dikkat çekiyor. 750cc hacimli motor, şehir içi ve uzun yol kullanımlarına uygun olarak tasarlanmış.

Transalp modeli sekiz supaplı paralel iki silindirli motoruyla 67,5kW güç ve 75Nm tork üretirken, dört standart sürüş moduna ek olarak kullanıcı tanımlı mod ve beş aşamalı Honda Seçilebilir Tork Kontrolü (HSTC) sistemi sunuyor.

Yeni TFT ekran, Honda RoadSync bağlantısı ve USB soketi gibi özelliklerle donatılan Transalp modeli, 100 km’de ortalama 3,6 litre yakıt tüketimi ve 390 km menzil sunuyor. Beyaz, siyah ve gri olmak üzere üç renk seçeneği sunulan model 752.750 TL’den satışa sunuldu.

Diğer yandan, NC750X modeli çift ön disk fren ve yenilenen tasarımıyla dikkat çekiyor. Model, 745cc çift silindirli motoruyla 58,5 beygir güç ve 69Nm tork üretirken, 14,1 litrelik yakıt deposuyla 375 km menzil sağlıyor.

NC750X modelinde üç hazır ve iki kişiselleştirilebilir sürüş modu ve üç kademeli HSTC sistemi bulunurken, manuel ve Çift Kavramalı Şanzıman (DCT) seçenekleriyle satışa sunuluyor. Model, haki, siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle 650.000 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

Son olarak, İtalya’da geliştirilen X-ADV modeli, çift LED farlar, hız sabitleme sistemi ve ayarlanabilir ön cam gibi özelliklerle donatılmış. 58,5 beygir güç ve 69Nm tork üreten model, dört farklı sürüş modu ve kişiselleştirilebilir kullanıcı modu sunuyor.

X-ADV modeli, 3,6 litre/100 km tüketimle 360 km menzil sağlarken, siyah, beyaz, gri ve sarı olmak üzere dört renk seçeneğiyle 893.000 TL fiyatla satışa sunuldu.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Mehmet Selçuk Güçlü – Ekonomi

Related Posts

Bilim dünyasında ezber bozan bulgu: Beyin, sadece şekeri değil yağı da enerjiye çeviriyor

ABD’de bilim insanları, beyin hücrelerinin yalnızca glikoz değil, yağları da enerji için kullanabildiğini ortaya koydu. Bu buluşun, Alzheimer ve Parkinson gibi nörodejeneratif rahatsızlıkların yeni tedavi yöntemlerinin geliştirilmesinde bilim insanlarına yardımcı olabileceği öngörülüyor.

Yanında telefon olmadan Whatsapp’a girilir mi?

İnsanlar zaman zaman telefonlarını evde unutabiliyorlar. İş yerlerinde ise bilgisayardan Whatsapp’a bağlanması gerektiğinde sorun oluyor. Bu sorunun çözümü bulundu. İşte tüm detaylar… İlk önce Whatsapp’ı açmak istediğiniz bilgisayardan Web Whatsapp …

Katlanabilir iPhone üretimi sonbaharda başlayabilir

Katlanabilir telefon furyasına hala girmemiş olan Apple’ın üretime önümüzdeki aylarda başlayacağı ve yeni modelin 2026’da çıkacağı iddia ediliyor.

185 gün şartını sağlamayan araç kapıda kalacak: Yola çıkarken dikkat!

Yurtdışında ikamet edenler bu kurala dikkat etmeniz gerekiyor. Türkiye’ye giriş yapmadan önce mutlaka kontrol edin.

Bilim adamları bir dinazorda kanser buldu: Bu keşif insan hayatını kurtarabilir

Dinozor fosilleri ile modern kanser araştırmaları ilk bakışta çok uzak iki alan gibi görünebilir. Ancak yeni bir araştırma, milyonlarca yıl boyunca korunmuş yumuşak dokuların kanserin nasıl oluştuğu ve tedavi edilebileceği konusunda değerli ipuçları sunabileceğini ortaya koydu.

Nvidia’dan yapay zeka uyarısı

Kaliforniya merkezli çip üreticisi Nvidia’nın Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Jensen Huang, yapay zekanın büyük bir hızla geliştiğini belirterek, “Bu kadar hızlı gelişen bir teknoloji karşısında hayatta kalmanın yolu, ona adapte olmak.” dedi.