Gülben Ergen çileden çıktı: ‘Neden’ isyan etti!

Kadıköy’de Bıçaklı Saldırıda Hayatını Kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi’nin Annesi Adalet İçin Oturma Eylemi Başlattı

Kadıköy ilçesindeki semt pazarında bıçaklı saldırı sonucu öldürülen Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi, adalet arayışı için Bakırköy Meydanı’nda oturma eylemi başlattı. Minguzzi’nin annesi ve yakınları, hukuk mücadelesine devam ediyor.

Anne Minguzzi’nin oturma eylemi üçüncü gününde de devam ederken, yurttaşlar ve siyasiler de destek veriyor. Eyleme, kendi çocuklarını kaybeden diğer anneler de katılarak Minguzzi’ye destek oluyor.

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Selli Dursun, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun eşi Nahide Dervişoğlu, İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, İYİ Parti Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanı Kevser Ofluoğlu, Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu ve sanatçı Gülben Ergen gibi isimler de eyleme destekte bulunanlar arasındaydı.

Gülben Ergen, Minguzzi için çağrıda bulunarak şunları söyledi:

“Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır, diyen bir peygamberin kullarıyız. Bu annenin sesini duyurmalıyız. Yasemin yaşayan bir ölü haline gelmiş durumda. Bu acı asla unutulmayacak. Annelere yapılan bu haksızlık dünyaya duyurulmalı. Ahmet’in adalete kavuşması için bir eylem daha yapmaması gerekiyor. Hepimiz buradayız. Ahmet için adalet istiyoruz.”

Anne Minguzzi, kendisine gelen tehdit mesajlarını da göstererek şunları söyledi:

“Allah’ın izniyle adalet yerini bulacak. Ben ölüm tehditleri alıyorum ama pes etmeyeceğim. Ahmet için adaletin sağlanacağına inanıyorum. Bu eylemlere bir süre ara veriyorum, dinlenmem gerekiyor. Devletimize güveniyorum ve bu adalet mutlaka sağlanacak.”

Anne Minguzzi, alandan ayrılmadan önce kendisine bir saat önce gelen tehdit mesajlarını da gösterdi.

Related Posts

Tunceli’de Trafik Kazası: 69 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Hasan Kırbağ, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti, sürücü gözaltına alındı.

Gizli Kamera Skandalı: 2 Tutuklama

Sapanca’da bungalovda gizli kamera bulan aile, işletme sahibi ve arkadaşının tutuklanmasına yol açtı.

DEM Parti: ‘Emine Ocak’ın mirası, adalet mücadelemizde yaşamaya devam edecektir’

DEM Parti, Cumartesi Anneleri’nden Emine Ocak’ın hayatını kaybetmesine ilişkin, “Kaybedilen evladının akıbetini sormaktan bir an olsun vazgeçmeyen Emine Anne’nin mücadelesi, bu topraklarda adalet arayan herkesin yolunu aydınlatmaya devam edecek. Emine Ocak’ın mirası, adalet mücadelemizde yaşamaya devam edecektir” mesajını paylaştı.

HÜDA PAR’dan Bakan Yusuf Tekin’e ziyaret

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette eğitim sistemine dair çeşitli talepler ve öneriler gündeme geldi.

Mahkeme, Vefat Eden Gazeteci Nihat Genç’in SGK Tarafından Karşılanan İlaç Bedelinin İadesine Karar Verdi

Akciğer kanseri tanısıyla 69 yaşında hayatını kaybeden gazeteci-yazar Nihat Genç’in 3. doz ilacını karşılayan Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) bedelin geri ödenmesi yönünde karar çıktı.

Ahmet Özer’den operasyonlara ilişkin açıklama: ‘Bahçeli durumdan rahatsız!’

Tutuklu Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer tutuklanmasının yeni açılım sürecine olan etkilerine değinerek, “Bahçeli, CHP’ye karşı yürütülen siyasi operasyonların barış sürecine zarar verdiğinin farkında” dedi.