Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne’de bulunan Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir personel tarafından çöp konteynerine bırakılan 4 tatlı köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolünden geçirildi.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini karıştırırken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Barınağa getirilen şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verildi ve bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

Resmen açıklandı: Burak Yılmaz’ın yeni adresi belli oldu

Son olarak Kasımpaşa’yı çalıştıran Burak Yılmaz’ın yeni takımı resmen açıklandı.

Süper Lig’de yabancı sınırı tartışmasına son nokta koyuldu

Kulüpler Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu’na Süper Lig’de uygulanan yabancı sınırı kuralının 12+2’den 14+2’ye çıkarılması için başvuruda bulundu. TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz konu ile ilgili, “Lig başladıktan sonra kural değiştirmek olmaz” dedi.

Vali Varol’dan Deprem Konutlarına Sürpriz Denetim

Adıyaman Valisi Osman Varol, depremzedeler için inşa edilen konutlarda denetim yaptı ve eksiklikleri giderme talimatı verdi.

Lübnan’dan Polonya’ya uzanan operasyon! Kırmızı bültenle aranan 6 suçlu Türkiye’ye getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırmızı bültenle aranan 6 ve ulusal seviyede aranan 4 suçlunun yakalanarak Bulgaristan, Polonya, Gürcistan, Almanya, KKTC ve Lübnan’dan ülkemize getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Hangi bültenle aranırsa aransın, hangi ülkeye kaçmış olursa olsun Türk polisinden kaçamayacaklar” dedi.

Murat Çalık sağlık durumuna ilişkin konuştu: ‘İmtiyaz istemiyorum, yaşam hakkını savunuyorum!’

İBB’ye yönelik operasyonlar kapsamında 19 Mart’ta gözaltına alınan ve sonra tutuklanan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, sağlık durumuna dair konuştu. Çalık, “Ben kimseden imtiyaz istemiyorum; yalnızca devletin bana tanıdığı en temel hakkı, yaşam hakkını savunuyorum” dedi.

BM’den Gazze’deki insani durumla ilgili açıklama: Artık felaketin ötesinde

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, İsrail’in işgal ve ablukasının devam ettiği Gazze Şeridi’nde insani durumun “felaketin ötesinde” bir noktaya ulaştığı konusunda uyarıda bulundu. Dujarric, “Elbette, Filistinlilerin güvenliğini, geçim kaynaklarını ve onurunu zedeleyen yerleşimci şiddetine karşıyız. Batı Şeria ve Doğu Kudüs’teki Filistinlilerin korunması için bir kez daha çağrıda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.