Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yaşanan olayda bir düğün salonunda çıkan anlaşmazlık silahlı saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. adlı iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’ta bulunan bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K., B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen nedenlerle başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya dönüştü. Bu sırada B.K. tabancayla ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandılar. Yaralılar acilen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Related Posts

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 10 kişi yaralandı

Kaza, Alaca ilçesi Zile kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Ç. idaresindeki 55 ANT 098 plakalı Peugeot marka hafif ticari araç ile Sami A. yönetimindeki 34 MVY 369 plakalı Fiat marka otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada sürücüler …

Türkiye’den Gazze’ye 178 Tır Yardım Gönderildi

AFAD Başkanı Pehlivan, Türkiye’nin Gazze’ye 101 bin ton insani yardım ulaştırdığını açıkladı.

Gölcük Belediyespor’un Pehlivanı Abdulrefik Öner, Başpehlivan Oldu

Gölcük Belediyespor’un başarılı pehlivanı Abdulrefik Öner, başpehlivan unvanını kazanarak er meydanlarında mücadele etmeye hak kazandı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, başarılarından dolayı Öner’i tebrik etti.

LGS 1. Nakil Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS 1. nakil sonuçlarını açıkladı. İkinci nakil tercihleri 8-12 Ağustos’ta.

İstilacı Deniz Kestaneleri Tehdit Oluşturuyor

EÜ’den Prof. Dr. Ulaş, Ege ve Akdeniz’de uzun dikenli deniz kestanelerinin yayılmasına dikkat çekti.

Beyoğlu’nda zincirleme kaza: 8 kişi yaralandı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde aynı yönde ilerleyen servis minibüsleri ve bir hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.