Bursa’da 15 gün çocuklara şenlikli geçecek

Bursa’da Sömestr Tatili Şenlikleri Başlıyor

BURSA (İGFA) – Bursa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sömestr tatilini eğlenceli ve renkli hale getirmek için Yarıyıl Şenliği programını hayata geçiriyor.

18 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan şenlikte, birbirinden keyifli etkinlikler yer alacak. Atölye çalışmalarından gösterilere, kültürel gezilerden tiyatrolara kadar geniş bir yelpazede etkinlikler düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli birimlerinin katkılarıyla hazırlanan program, Bursa’nın farklı noktalarına yayılarak çocuklarla buluşacak.

Bursalı öğrencilerin keyifli bir sömestr tatili geçirmeleri hedeflenen etkinlikler kapsamında; 83 atölye çalışması, 15 tiyatro ve sinema gösterisi, 14 gezi, 13 Karagöz gölge oyunu, 10 çocuk oyunu, 3 müzik dinletisi, 3 dart ve masa tenisi etkinliği, 2 bowling turnuvası, 2 buz pateni etkinliği, söyleşiler, şiir okumaları, sihirbaz gösterisi ve doğa yürüyüşleri gibi birçok etkinlik planlanmaktadır.

Öğrencilerle buluşacak olan bu kapsamlı etkinlikler hakkında daha fazla bilgiye https://www.bursa.bel.tr/duyuru/yariyil-senligi-basliyor-35073 adresinden ulaşabilirsiniz.

Related Posts

Balık taşıyan kamyonda 30 silah bulundu Yunan polisi sınırda alarma geçti

Türkiye’den Yunanistan’a girmek için sınır kapısına gelen balık yüklü kamyonda 30 tabanca ele geçirildi. Türk gümrük memurları tarafından yapılan operasyon sonrası Yunan makamlarına haber verildi, sınırda alarma geçildiği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Bu hayırlı süreci herhangi bir yol kazasına mahal vermeden inşallah başarıya ulaştıracağız’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatlarının bayramlaşma programı için yayımladığı video mesajında Türkiye Yüzyılı ve Terörsüz Türkiye vurgusu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin bayramını kutladı

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İsrail Gazze’deki hastaneye saldırdı: 3 gazeteci öldü

İsrail’in Gazze’deki El-Ehli Hastanesi’ne düzenlediği saldırıda en az 3 gazeteci hayatını kaybetti, 1 gazeteci ise ağır yaralandı. Gazze’de bulunan El-Ehli Hastanesi’nin avlusunu hedef alan İsrail hava saldırısında, en az 3 Filistinli gazeteci …

CHP’li Deniz Yücel’den Özgür Özel’e yönelik soruşturmaya tepki: Meydanlardaki milyonları tutuklayamazsınız

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmaya ”Sizin talimatlı yargınız varsa bizim söylemekten usanmayacağımız doğrularımız, Silivri zindanlarına sığmayacak kadar büyük cesaretimiz var” sözleriyle tepki gösterdi.

CHP’li başkan rüşvet suçlamasından tutuklandı, aynı saatte başka yerde olduğu kanıtlandı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin tutuklanmasına gerekçe olarak, rüşvet verdiği iddia edilen şirket yetkilisiyle aynı yerden baz kaydı vermesi gösterildi. Fakat Bahçetepe’nin aynı tarih ve saatlerde başka yerde olduğu kanıtlandı.