Bolu’da Otel Yangını Davasında Tutuklamalar

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında Tutuklananlar Sayısı 19’a Yükseldi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde meydana gelen ve 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı. Böylelikle tutuklu sayısı 19’a ulaştı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Grand Kartal Otel’de çıkan yangın detaylı bir şekilde inceleniyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne gönderilen şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgulamasının ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Ayrıca Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in tutuklanma kararı alındı.

Şu ana dek tutuklananların sayısı 19’a yükselirken, Gazelle Otel’in geçici olarak kapatılmasına karar verildi. Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da aralarında bulunduğu 15 şüpheli tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Resmi Gazete’de bugün (30 Temmuz 2025 Resmi Gazete kararları)

Resmi Gazete’de 30 Temmuz 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var? İşte 30 Temmuz 2025 tarihli ve 32971 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.

Kızılırmak’ta Kaybolan İçin Arama Kurtarma

Nevşehir Gülşehir’de Kızılırmak’ta kaybolan Ahmet Şimşek için arama çalışmaları devam ediyor.

26 Madalya ile Gururlandık

Bakan Bak, EYOF 2025’te kazanan milli sporcuları tebrik etti, Türkiye’nin spor gücünü vurguladı.

Eskişehir’de trafodan çıkan yangında tarım arazisi küle döndü

Eskişehir’de trafodan çıkan yangında yaklaşık 50 dönüm tarım arazisi kül oldu.

Özel’den Terörsüz Türkiye Komisyonu açıklaması: “Bu komisyonun dışında kalınamaz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Terörsüz Türkiye Komisyonu’nun dışında kalınamayacağını söyledi. Özel, “CHP’nin ön şartı ‘nitelikli çoğunlukla’ karar alınması.” dedi.

New York’ta gökdelene silahlı baskın

New York kentinin Manhattan’da yer alan 345 Park Avenue adresinde bugün akşam saatlerinde silahlı saldırı paniği yaşandı. AR-15 tipi saldırı tüfeğiyle donanmış bir saldırganın gökdelende dehşet saçtığı olayda bir polis memuru ve altı sivil vuruldu …