Barınakta poşetle çöpe atılan köpek yavruları kurtarıldı

Edirne Barınağında Canlı Köpek Yavruları Çöp Konteynerinden Kurtarıldı

Edirne’deki barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiğinde poşet içinde canlı köpek yavrularını buldu.

Kurtarılan yavrular hemen poşetten çıkarılarak mama ve su verildi. Bu duygusal anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın, barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği iddia edilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu olay yerine giderek inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, olay hakkında belediye tarafından soruşturma başlatıldı ve ilgili personel görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veterinere götürüldü.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Özgür Özel’in duyurduğu anketin detayları belli oldu

Özgür Özel, Trabzon mitinginde açıkladığı temmuz anketine göre AKP’nin yüzde 30’un altına düştüğünü, CHP’nin ise kararsızlar dağıtıldığında yüzde 40,6 oy oranıyla birinci parti olduğunu duyurdu.

Özgür Özel, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’da konuşuyor

Özgür Özel, ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’da konuşuyor

Eskişehir’de Arama Kurtarma Sertifika Töreni

Eskişehir’de 1044 kişiye arama kurtarma sertifikası verildi, afetlere hazırlığın önemi vurgulandı.

Brezilya’dan ABD’ye Bolsonaro yanıtı: ‘Keyfi ve tamamen asılsız’

Brezilya Cumhurbaşkanı Luiz Inacio Lula da Silva, eski Brezilya cumhurbaşkanı Bolsonaro’ya açılan davada vazife alan yargı mensuplarının vizelerinin ABD yönetimi tarafından iptal edilmesini “keyfi ve tamamen asılsız” olarak niteledi.

Siyasi parti liderlerinden Altan Öymen için taziye mesajları

93 yaşında hayatını kaybeden eski CHP Genel Başkanı, yazarımız Altan Öymen için siyasi parti liderlerinden taziye mesajları geldi.

Dervişoğlu: Türkiye’nin Birliğine İhtiyacı Var

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, birliğin önemine vurgu yaparak Cumhuriyet’e sahip çıkacaklarını belirtti.