ANTALYA’da 9 katlı otel inşaatında yangın çıktı, mahsur kalan işçilerin kurtarılma anı (EK GÖRÜNTÜ EKLENDİ)

Antalya’da 9 Katlı Otel İnşaatında Yangın Çıktı, Mahsur Kalan İşçiler Kurtarıldı

Antalya’nın merkezinde bulunan 9 katlı bir otel inşaatında yangın çıktı. Yangın sırasında inşaatta çalışan bazı işçiler mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi ve kısa sürede yangına müdahale etti. Ekiplerin titiz çalışması sonucunda mahsur kalan işçiler güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Olay anı ise kameralara yansıdı. İşçilerin kurtarılma anları yürekleri ağza getirdi. Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmazken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, inşaat alanlarında gerekli güvenlik önlemlerinin alınması konusunda uyarılarda bulundu.

Yangın anı ve kurtarma operasyonuna dair detaylar için eklenen görüntülere başvurabilirsiniz.

Related Posts

Beşiktaş ayrılığı açıkladı: Emrecan Terzi kiralandı

Beşiktaş’ın genç sol beki Emrecan Terzi, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Serik Spor’a kiralandı.

Evden çıktı, bir daha geri dönmedi: 90 yaşındaki adamdan günlerdir haber yok

İstanbul Arnavutköy’de 90 yaşındaki Alzheimer hastası Yusuf Bayraktar’dan 15 Ağustos gününden bu yana haber alınamıyor. Ekipler, Bayraktar’ı bulmak için bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla’ya Kent Lokantası… 120 TL’ye 4 çeşit yemek

Muğla’nın Menteşe ilçesinde, belediye tarafından hayata geçirilen “Kent Lokantası” projesi ile vatandaşlar 4 çeşit sağlıklı ve lezzetli yemeği sadece 120 TL’ye yiyebilecek.

Leyla Aydemir davası sil baştan: AFAD görevlilerinin ses kayıtları ortaya çıktı

Yargıtay, 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in ölümüyle ilgili davada beraat kararını bozdu. Kararın gerekçesi, dosyaya sonradan eklenen ses kayıtlarının yeterince incelenmemesi oldu.

Otomobil Kazasında Hayatını Kaybeden Kadın Defnedildi

Denizli’de otomobil kazasında hayatını kaybeden Ezgi Elçin Ünal, cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Devletin Valisi olmak!

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı İmamoğlu Silivri’den SÖZCÜ’ye yazdı. İmamoğlu, 154 gündür tutulduğu cezaevinden K.Maraş’ın efsane valisi Necmettin Karaduman’ı andı, Kahramanmaraş’ın, memleketi Trabzon ile kardeş şehir olmasının da öyküsünü anlattı. “Herkes yönetici olamaz” diyen İmamoğlu, Necmettin Karaduman’ın nasıl bir devlet adamı olduğunu da yazdı. Karaduman, devlet olanaklarıyla yapılan caddeye kendi isminin verilmesini kabul etmemişti.