11 yıl sonra yürümeye başlayan spor hocası hayatını kaybetti

Manisa’da ikamet eden 42 yaşındaki fitness antrenörü Hilal Pektezel, 2011 yılında bir beyin kanaması geçirdi ve 11 yıl boyunca felçli olarak hayatını sürdürdü.

2022 yılında tekrar yürümeyi başaran Pektezel, maalesef 2 ay önce geçirdiği böbrek yetmezliği sonucunda hayatını kaybetti.

Manisa’nın Menteşe beldesindeki Hilal Pektezel, fitness antrenörlüğü yaptığı spor salonunda 2011 yılının mayıs ayında ani bir şekilde bayıldı. Ambulansla özel bir hastaneye götürülen Pektezel, yapılan tetkikler sonucunda beyin kanaması geçirdiği ve sol tarafında kısmi felç olduğu belirlendi.

Ameliyatı yapılan Pektezel, 4 ay süre ile yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edildi. Tedavisine Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam edilen Hilal Pektezel, toplamda 4 ameliyat daha geçirdi. Annesini 12 yaşındayken kaybeden Pektezel’in zorlu sürecinde destekçileri babası Ali Rıza Pektezel ve ablası Hatice Karaman oldu.

11 YIL SONRA YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞTI

Kısmi felç sonrası sol tarafı kullanamayan Pektezel, yaşadığı zorluklara rağmen moralini yüksek tutmayı başardı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunu olan Pektezel, 2022 yılında sol ayağı üzerine basarak yürümeye başladı.

Hilal Pektezel, 2 ay önce aniden rahatsızlanması üzerine yakınları tarafından Manisa’nın Salihli beldesindeki özel bir hastaneye götürüldü. Yapılan tetkikler sonucunda Pektezel’e böbrek yetmezliği teşhisi konuldu. Durumunun ağırlaşması üzerine Manisa Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Hilal Pektezel, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Pektezel’in memleketi olan Marmaris’in Beldibi Mahallesi Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Kaymakam Nurullah Kaya, protokol üyeleri ve yakınları katıldı. Hilal Pektezel, öğle vakti kılınan namaz sonrasında Beldibi Mahalle Mezarlığı’nda defnedildi.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘beka meselesi’ diyerek açıkladı: Hedefimiz 2053’te net sıfır emisyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2024 Yılı Yenilenebilir Enerji Yatırımları Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, “Enerji arz güvenliğinin sağlanması hemen her devlet için bir beka meselesi haline dönüşmüştür” açıklamasında bulundu. ‘Türkiye enerjide büyük bir sıçrama yaptı’ diyen Erdoğan, “Hedefimiz 2053’te net sıfır emisyon” ifadelerini kullandı.

İBB soruşturmasında Murat Gülibrahimoğlu’nun mal varlığına el konuldu

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında firari şüpheli konumunda yer alan Murat Gülibrahimoğlu’nun mal varlığına el konuldu.

Hindistan Pakistan savaşını 6 yıl önce satır satır yazmışlar: ‘Nükleer kış Türkiye’yi doğrudan etkiler’

Güney Asya’da gerilim, küresel bir felaketin kıyısına dayandı. Hindistan ile Pakistan arasında haftalardır tırmanan çatışmalar, sınır ötesi füze saldırılarıyla sıcak savaşa dönüştü. Dünya nefesini tutarken, en büyük korku ise nükleer silahların devreye girmesi. İki ülkenin toplamda 300’e yakın nükleer başlığa sahip olduğu bilinirken, olası bir nükleer saldırı sadece bölgeyi değil, iklimi, tarımı ve güvenliğiyle Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyebilir.

İsrail ordusunun Lübnan’da İHA’yla hedef aldığı araçta bir kişi öldü

İsrail ordusunun, Lübnan’ın güneyinde bir hafif ticari araca düzenlediği hava saldırısında bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Asırlık mirası yediler

Atatürk’ün 1937’de halkına bağışladığı dev çiftlik, AKP iktidarında ranta kurban gitti. 55 bin 538 dekarlık alan, yıllar içinde 22 bin 428 dekar küçüldü.

İtalya’da gösteri uçuşunda kaza! 3 uçak çarpıştı

Gösteri sırasında yaşanan çarpışmanın ardından tüm uçaklar acil iniş yapmak zorunda kaldı. İniş sırasında uçaklardan biri pistten çıktı. Olay yerine hızla intikal eden acil durum ekipleri, kazaya müdahale etti. PİLOTLARDAN BİRİ HASTANEYE KALDIRILDI …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir