Halk Pazarında Uyuşturucu Ticareti İddiası

Esenler’de, halk pazarında uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 Ocak’ta Esenler, Menderes Mahallesi’ndeki halk pazarında meyve-sebze satışı yapan M.G’nin uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit etti.

M.G. ile bağlantılı oldukları düşünülen Y.K. ve A.A. gözaltına alındı.

Polis ekipleri, M.G’nin meyve-sebze tezgahında yaptıkları aramada, domateslerin arasına gizlenmiş yaklaşık 12 gram uyuşturucu madde buldu. Ayrıca, suç geliri olduğu düşünülen 8 bin 815 lira ile şüphelinin cep telefonuna da el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.G, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti” suçundan tutuklanırken, Y.K. ve A.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Yunanistan’da aşırı sıcaklar çalışma yasağına yol açtı

Yunanistan, yüksek sıcaklıklar nedeniyle çalışma saatlerinde düzenlemeye gitti. Hükümetin kararına göre, öğle saatlerinde açık alanlardaki çalışmalar yasaklandı.

İsrail ordusu Suriye’de operasyonlara devam ediyor

İsrail ordusnun resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Suriye’de eski askeri mevzilerinden birkaçının imha edildiği duyuruldu. “Suriye’de hedefe yönelik operasyonel faaliyetlerin devam ettiği” belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi …

Türklerin de gözde ülkesiydi! Avustralya’dan vatandaşlarına uyarı: Bomba tehlikesi var, uzak durun!

Tayland tatili hayal ederken bomba alarmıyla karşılaşmak… kulağa pek hoş gelmese de Avustralya Dışişleri Bakanlığı tam da bu yüzden alarma geçti.

AKP’li Sayan’dan belediye operasyonları için dikkati çeken iddia: Bu sadece ‘le le’si, bir de ‘lo lo’su var ki, orası tam bir felaket

AKP’li Sayan’dan belediye operasyonları için dikkati çeken iddia: Bu sadece ‘le le’si, bir de ‘lo lo’su var ki, orası tam bir felaket

Putin’den bıkan Trump, Ukrayna’yla barışıyor

Trump, Zelenskiy ile yaptığı görüşmede Ukrayna’ya Patriot füze desteğinin süreceği mesajını verdi. Rusya’ya tepkili konuşan Trump, “Putin barış istemiyor” dedi. Kiev, ABD’nin sevkiyat kararından kaygılı olsa da Washington’dan umutlu.

Belediye başkanlarının gözaltına alınması sonrası Özgür Özel, MYK’yı topluyor!

Belediye başkanlarının gözaltına alınması sonrası Özgür Özel, MYK’yı topluyor!